Život je tragédií pro toho, kdo cítí, a komedie pro toho, kdo myslí (Jonathan Swift)

Sdružení přátel Koreje (KFA)

27.05.2010 08:20

 

Státní vlajka KLDR

      Rád bych vás, soudružky a soudruzi, upozornil na oficiální webovou stránku Sdružení přátel Koreje (Korean Friendship Association), kterou můžete navštívit na adrese https://www.korea-dpr.com. KFA byla založena v listopadu 2000 za účelem navázání a rozvíjení mezinárodních kontaktů s Korejskou lidově demokratickou republikou. Má uznání a podporu vlády KLDR a členy ve sto dvaceti zemích světa. Hlavními cíly asociace je pravdivě informovat o KLDR, bránit její nezávislost a socialistické zřízení, učit se kultuře a historii korejského národa a usilovat o mírové sjednocení Korejského poloostrova, který byl násilně a proti vůli korejského národa rozdělen po druhé světové válce.
      V současné době její členové rozvíjejí činnost v různých oblastech – počínaje veřejnými prezentacemi o KLDR formou publikací, hudby, obrazů apod., pořádáním konferencí a setkání, konzultacemi v oblasti diplomacie a obchodu, vysíláním v rádiích, televizích a dalších médiích, kulturními výměnami a nabídkami zájezdů a konče umožňováním kontaktu lidí zajímajících se o kulturu, historii atd. korejského národa, jakož i firem a sdružení. Předsedou KFA je Španěl Alejandro Cao de Benos de Les y Perez, mimo jiné též zvláštní delegát Výboru KLDR pro kulturní styky se zahraničím.
      Kim Ir Sen a Kim Čong Il Na stránkách naleznete odkazy na další weby, informace o politice, společnosti, historii, geografii a nejnovějších událostech. Můžete si též přehrát korejské písně, videa, přečíst spisy Kim Ir-sena, Kim Čong-ila a Kim Čong-suk nebo si prohlédnout množství fotografií, které pořídili účastníci zájezdů pořádaných každoročně KFA.
      Ztotožňujete-li se s cíli Sdružení přátel Koreje, můžete přímo požádat o členství v KFA. To s sebou přináší i mnohé výhody při pobytu v Korejské lidově demokratické republice, což vám umožní dokonaleji poznat tuto krásnou, tajemstvími obestřenou zemi, která je buržoazními sdělovacími prostředky líčena jako říše zla, zemi, která odmítla nelidský kapitalismus a vydala se cestou socialismu.

Ladislav Zemánek

 


Hlavní strana portálu SMKČ 

Vyhledávání